Liga 1

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0 // Țucudean e campion, dar se teme că ratează titlul de golgeter: „Mi-am dorit foarte mult să mai prind câteva meciuri după accidentare. E și Montini aproape”

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 12 May 2019

George Țucudean a ieșit campion cu CFR Cluj, dar recunoaște că are emoții în ceea ce privește titlul de golgeter al Ligii 1, deși e lider cu 18 goluri marcate.

„E bine că n-am mai așteptat ultima etapă să câștigăm campionatul. E greu când de-a lungul unui sezon ai 4 antrenor, fiecare are filosofia lui. Dar ne-am adaptat și am reușit să câștigăm.

Încă nu s-a terminat campionatul. Mai e Montini care are vreo 12 goluri, dar sper să ies eu golgeter. Mi-am dorit foarte mult să mai prind câteva meciuri după accidentare. Sunt discuții pentru un transfer al meu, dar eu îmi doresc să rămân aici”, a declarat Țucudean la TV Digi Sport.

„Ne dorim să rămână alături de noi Dan Petrescu și să ne calificăm în grupele cupelor europene” George Țucudean

„E incredibil. Sunt de un an jumate la CFR si am castigat al treilea trofeu. E al doilea titlu plus o supercupa. E fantastic. Am dovedit iar ca suntem cei mai buni. Cat despre zvonurile ca as fi in carti si pentru nationala, ar fi extraordinar. Eu ma simt foarte bine si cred ca se vede asta si pe teren” Mihai Bordeianu

Citește și:

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0 // Bogdan Mara a uitat de meciul cu FCSB și anunță: „De miercuri vom pregăti sezonul viitor”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.