Liga 1

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // Arlauskis și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „Doamne, ajută să mă duc cu Dan Petrescu la altă echipă!” + Ce le-a promis antrenorul

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 mai 2019

Giedrius Arlauskis nu s-a ferit să recunoască faptul că e posibil să plece de la CFR Cluj după titlul câștigat în această seară.

„Mai avem de tras până la Champions League. A fost un sezon greu. E nevoie de un grup senzațional pentru a câștiga acest trofeu. Nu știu ce va fi, dar cred că țara asta minunată mi-a dat tot în viața asta și eu am dat tot ce am avut mai bun.

Nu degeaba am câștigat 4 titluri în România și cred că e ultimul titlu pe care-l cuceresc aici. Doamne, ajută! să plec cu Dan Petrescu la o altă echipă în străinătate pentru trofee”, a declarat Arlauskis la Look Sport.

Portarul ardelenilor susține că antrenorul le-a promis o petrecere de pomină: „Dan Petrescu va fi capul petrecerii în această seară. Nici nu vă imaginați cât de tare știe omul să se bucure. Cred că seara asta e momentul lui. De două săptămâni ne bagă în cap să câștigăm și apoi să petrecem cât vrem noi. Să vedem dacă omul se ține de cuvânt”.

Citește și:

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // Dan Petrescu, fair-play după ce a câștigat campionatul: „Conceicao are cel mai mare merit”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.