Liga 1

Vocea peluzei » CFR Cluj - CSU Craiova 1-0 analizat de fanul clujean Caneto: „Fraților, când ne vom opri?”

CFR Cluj a câștigat cel de-al cincilea titlu din istorie Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 mai 2019

Suntem campioni! Felicitări, CFR 1907 Cluj! Felicitări campionilor! Mulţumim, băieţi!

Un meci gestionat ca întreg campionatul, un titlu absolut meritat! Felicitări jucătorilor, conducerii tehnice şi administrative, suporterilor şi să nu-i uităm pe Conceicao, Luis Baltazar, Iuliu Mureșan, Răzvan Zamfir, Sandu Matei! Fraţilor, au trecut 11 ani şi 5 zile de la primul titlu, am ajuns la al 5-lea, când ne vom opri? Eu sper să prind încă 5, până ce contorul va arăta 55. :)

CJ-07-CFR: Fără număr? Nu, fără soț! E primul campionat câștigat de CFR în an fără par şi primul fără Iuliu Mureșan. O victorie cât trei egaluri, cu scorul de Dan Petrescu la zero, deși oltenii credeau că merită mai multă omenie, iar noi bănuiam că o să orbim de la banane. Meci de pregătire pentru CL în ultima etapă, deși participarea în grupe nu-i musai pentru mine, din două motive: 1) competiția e mai subțire decât Premier League; 2) strugurii sunt acri.

kiruj: No pasarán!!! Normal că nu trece nici dracu' de apărarea CFR-ului! După 4 ani „pari”, vine unul impar... înlănțuit, ca să fie și mai frumos... urmează hegemonia? Pe naiba... vom câștiga alte 10-15-20 de titluri, la fel de „înlănțuite”, fără hegemonii etc. No pasarán!!! HAI CFR!!!

Hakana: Oleeeeeeeee!!!!

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu „cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.