Liga 1

EXCLUSIV Mihai Teja, OUT de la FCSB! Gazeta a aflat clauza din contractul antrenorului + 7 jucători pleacă de la echipă

Mihai Teja a rezistat doar 6 luni la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 May 2019

Cum FCSB a rămas fără nicio șansă să câștige campionatul, CFR Cluj impunându-se în fața lui CSU Craiova, 1-0, tehnicianul Mihai Teja , 40 de ani, își trăiește probabil ultimele zile în calitatea de antrenor al roș-albaștrilor. 

Gigi Becali, finanțatorul echipei care a pierdut titlul pentru al patrulea an la rând în Liga 1 , a anunțat încă de sâmbătă seara, după victoria de palmares cu Sepsi, 5-1, că soarta lui Mihai Teja e hotărâtă în cazul în care titlul merge în „Gruia”. 

„Dacă nu luăm titlul, v-am zis de la început! Când am spus că vom continua, am spus-o ca să-l lăsați în pace, dar vom vorbi duminică seara. Sunați-mă duminică seara.  Dacă CFR face egal cu Craiova, vă dau răspunsul duminică seara”. Becali n-a intervenit duminică seara la TV, însă anunțul demiterii lui Teja va fi făcut cel mai probabil după duelul fără miză cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului.

Clauza prin care Becali scapă ieftin de «trubadurul» Teja

Teja, plătit cu 10.000 euro pe lună, mai are contract cu FCSB până la 30 iunie 2020. În momentul instalării, acesta fusese ademenit cu bonusuri consistente în cazul calificării în grupele unei competiții europene: 50.000 euro pentru Europa League și 100.000 euro pentru Champions League. 

Conform contractului, ratarea campionatului îi dă dreptul clubului să-i rezilieze contractul lui Teja, începând cu 1 iunie 2019. Contractul lui Teja expiră în iunie 2020!  FCSB trebuie doar să-i plătească salariile la zi antrenorului, fără alte despăgubiri. 

FCSB îl poate notifica pe Mihai Teja privind rezilierea contractului pe adresa lui de mail, care nu conține numele antrenorului, ci cuvântul «trubadur».

FCSB rămâne și fără 7 jucători

Noua și vechea vicecampioană a României se va despărți mai mult ca sigur și de 7 jucători. 

Mijlocașii Dragoș Nedelcu, 22 de ani, și Alexandru Stoian, 28 de ani, au primit hârtii prin care au fost înștiințați că se pot transfera, în timp ce de la echipă va pleca și mijlocașul Florentin Matei, 26 de ani, care nu a confirmat. 

De la FCSB își vor lua adio și Alexandru Stan (fundaș, 30 de ani), Mihai Roman I (mijlocaș, 34 de ani, Raul Rusescu (30 de ani, atacant) și Filipe Teixeira (mijlocaș, 38 de ani).

Vezi și: Dan Petrescu se teme de Șumudică la FCSB: „Va fi un plus pentru ei, poate lua campionatul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.