Campionate

Real Madrid, cel mai prost sezon al secolului » Zidane: „Abia aştept să se termine!”

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 13 mai 2019

După trei Ligi ale Campionilor consecutive, Real Madrid se scufundă în lupta cu recordurile negative.

A pierdut şi cu Sociedad, doar cu 1-3 (bascii au mai avut un penalty ratat şi două bare!), şi a ajuns la 11 înfrângeri în La Liga şi 17 în întreg sezonul. Este cel mai prost din ultimele două decenii, ruşinea blanco a secolului XXI.

„Bine că nu mai avem decât o etapă! Abia aştept să se termine campionatul”, a mărturisit antrenorul Zidane.

Din nou pe locul 3

„Nici Zizou nu poate opri hemoragia albilor, în cădere liberă din martie, de când au rămas fără obiective”, a acuzat Marca.

La 18 puncte de campioana Barcelona, Real nu a mai învins în deplasare de pe 10 martie, cu numai două puncte în ultimele cinci vizite.

Şi dacă va ceda în runda finală, contra lui Betis, va egala a doua cel mai slabă stagiune din istoria clubului (1994-1995), 18 eşecuri, la doar unu distanţă de recordul absolut din ediţia 1984-1985. De 45 de ani, „galacticii” nu au legat două campionate în afara primelor două locuri!

17 puncte a luat Real în 10 meciuri cu Zidane pe bancă în acest campionat. Lopetegui a adunat 14 puncte în primele 10 partidei, iar Solari 37 în următoarele 17

Citește și:

MANCHESTER CITY // Plecăciuni în fața zeului Guardiola! Chiar și Kasparov se înclină în fața lui Pep + e la un pas de un record ABSOLUT în Premier League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.