Liga 1

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI » Momente incredibile la CFR - CSU! Pigliacelli i-a cerut lui Arlauskis să-i lase pe olteni să egaleze!

Captură TV Digi Sport

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 13 May 2019

CFR Cluj a câștigat campionatul după victoria cu 1-0 în fața celor de la CSU Craiova, deși fanii olteni au cerut la începutul meciului „să fie omenie” și meciul să se termine egal, rezultat care ar fi avantajat ambele echipe.

Pe finalul meciului, reporterul GSP a surprins un dialog incredibil între portarii Mirko Pigliacelli și Giedrius Arlauskis. Italianul i-a cerut lituanianului în prelungiri să-i lase pe oltenii lui să dea gol! Doar că juveții n-au nimerit poarta.

Jucătorii lui Corneliu Papură n-au înscris, deși chiar și arbitrul Ovidiu Hațegan a lăsat meciul mai mult de 4 minute adiționale cât anunțase inițial.

Oltenii au plecat înfrânți de la Cluj și acum așteaptă ultima etapă cu Viitorul pentru a se decide echipa care merge în cupele europene de pe locul 3.

 
Mesajul afișat de suporterii olteni

Citește și:

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // Arlauskis și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „Doamne, ajută să mă duc cu Dan Petrescu la altă echipă!” + Ce le-a promis antrenorul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.