Liga 1

VIDEO Alin Stoica, atac la Hagi: „Cu cine vrei, Gică, să joci în Champions League? Ai zero puncte și golaveraj 0-20”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 mai 2019

Fostul fotbalist Alin Stoica (39 de ani), fiul mijlocașului legendar al Stelei Tudorel Stoica, e foarte aproape să-și ia licența de antrenor, dar nu se ferește să critice Viitorul lui Gică Hagi.


„Trebuie să repornim o nouă reconstrucție, că suntem nicăieri. Probabil foștii mari jucători au rămas cu impresia din 1994, că și Gică Hagi urlă. Cu cine vrei, Gică, să joci în Champions League? Ai zero puncte și golaveraj 0 goluri marcate și 20 luate.

Dacă joci cu Liverpool nici nu se forțează. E vorba de mentalitate. Dacă nu se schimbă mentalitatea, la revedere!”, a declarat Alin Stoica la GSP Live.

În ediția precedentă din play-off-ul Ligii Campionilor, CFR Cluj a fost învinsă de Malmo în turul II, scor 1-2 la general. 

Ulterior, CFR Cluj a fost învinsă de Dudelange, campioana Luxemburgului, în play-off-ul Europa League, 2-5 la general. 

CUM VREA HAGI SĂ REVOLUȚIONEZE FOTBALUL ROMÂNESC

În ultimul sezon din Europa League, Viitorul a fost eliminată în al doilea tur preliminar de Vitesse Arnhem, după ce în tur a fost egal, 2-2, iar retur olandezii s-au impus cu 3-1.

Gică Hagi chiar a declarat la începutul acestei luni că vrea ca România să protesteze la UEFA față de situația actuală și forul european să dea Ligii 1 cel puțin un loc direct în grupele Ligii, fără să țină cont de coeficient, pe baza tradiției și performanțelor anterioare, reducându-se astfel diferența dintre România și țările puternice din Europa.

„Dacă vrem să ne sculăm, trebuie să facem o hârtie către forurile europene și să spunem că e discriminare. Nu se poate ca România să joace trei tururi preliminare. Coeficientul trebuie să fie luat în calcul la campionatele care vor 4-5 echipe în grupe. Restul, campioanele din Europa, trebuie să fie direct în grupe.

Regula asta ne-a trimis departe. Am fost eliminați din cauza unei hârtii, nu fotbalistic. Diferența dintre noi și țările bogate, care bagă mulți bani, se face doar pe hârtie”, a spus Hagi.

vezi și:

CFR Cluj - CSU Craiova 1-0 // VIDEO Critici dure la adresa lui Dan Petrescu: „Să nu vină el acum să își ia merite”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.