Liga 1

EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat! Caută vinovații pentru situația de la FCSB: „Nu am văzut niciodată așa ceva”

Gigi Becali

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 13 mai 2019

Gigi Becali a început să caute vinovații după ce FCSB a pierdut titlul în fața celor de la CFR Cluj și a terminat pentru a patra oară la rând pe locul 2.

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat nemulțumit de situația de la echipă și că jucătorii se accidentează repede și se recuperează greu.

Eu nu am mai înâlnit niciodată așa ceva. Să stea un jucător accidentat atât timp. Momiclovici nu a mai jucat de un an. La nicio echipă din România nu se întâmplă asta.

În plus, Pintilii intră și iese, intră și iese. Se accidentează mereu. Nu știu cine e vinovat, dar vreau să aflu. Vreau să știu! E antrenorul? E preparatorul fizic? E maseurul? Nu am văzut așa ceva. Trebuie să găsim vinovatul”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

Cazul straniu al lui Marko Momiclovic

Fundașul sârb Marko Momcilovic, 31 de ani, nu mai știe cum arată un meci oficial de pe 9 august 2018, atunci când a bifat ultimele minute pentru FCSB în deplasarea din Europa League cu Hajduk Split. Atunci a suferit o ruptură fibrilară.  În toamnă, i-a recidivat accidentarea.

Iar ca problemele să fie și mai mari, Marko a aflat că suferă de hernie de disc, durerile fiind din ce în ce mai mari. Când a revenit pe teren, într-un amical, Momicilovici s-a accidentat iar, suferind o ruptură musculară. Va reveni pe teren la mijlocul lunii iulie.

15.000 €de euro câștigă Momcilovic pe lună. Mai are contract cu FCSB până în iunie 2020

Citește și:

Gigi Becali confirmă plecarea lui Mihai Teja: „O harababură TOTALĂ! Nu prindeam play-off-ul în sezonul viitor cu el”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.