Stranieri

Palermo, formația lui George Pușcaș, a fost retrogradată în Serie C! Locul de baraj pentru Serie A îi va fi luat de Perugia, clubul lui Vlad Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 May 2019

Palermo, formația internaționalui român George Pușcaș (23 de ani), a fost retrogradată în Serie C din cauza problemelor financiare.

Curtea Federală Națională din Italia a decis astăzi ca Palermo să fie declasată până pe ultimul loc din Serie B și să înceapă următorul sezon din al treilea eșalon. De vină sunt neregulile contabile ale patronului Maurizio Zamparini (77 de ani).

Formația lui George Pușcaș terminase sezonului regulat pe locul 3 în Serie B și era calificată în semifinalele play-off-ului pentru promovare. Locul îi va fi luat de Perugia. Formația la care evoluează mijlocașul român Vlad Dragomir (20 de ani) terminase pe locul 9.

De această decizie vor profita și Venezia, care scapă de retrogradare, și Foggia, care din retrogradată directă se transformă într-o participată la meciul de baraj.

9 goluria marcat George Pușcaș pentru Palermo în sezonul regulat

Zamparini e vinovat

Maurizio Zamparini, controversatul om de afaceri care a fost în spatele lui Palermo în ultimii ani, încerca de mult timp să găsească soluții pentru salvarea financiară a clubului. La finalul anului 2018 anunța o înțelegere cu un consorțiu englez, care ar fi „dus echipa spre cupele europene”. Totul a căzut.

Procurorii italieni l-au acuzat pe Zamparini de nereguli contabile. Omul care i-a girat acțiunile, contabilul Anastasio Morosi, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Vezi și: 

Antrenorul lui Florin Andone a fost demis! Cine ar putea fi noul antrenor al lui Brighton

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.