Liga 1

FCSB // Gigi Becali a anunțat pe cine vrea antrenor la FCSB! Edi Iordănescu i-a luat fața lui Marius Șumudică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 mai 2019

Gigi Becali a anunțat că Marius Șumudică a coborât din capul listei de posibili antrenori ai lui FCSB, iar principalul favorit acum este Edward Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu. 

„Până acum o oră nu știam nimic. Dar am vorbit cu niște persoane pe care le îndrăgesc și m-au făcut să mă înclin pentru o persoană. M-au sunat și suporterii când au auzit de Șumudică. Eu îl vreau pe Șumudică, dar nu fac nimic împotriva lor.

Nu e nici Reghecampf. Mă gândesc să am succes cu unul care a adus Cupa Campionilor în România. E din sângele ăla de campion european. Edi Iordănescu este!

Nu mai puneți semnul întrebării la antrenori străini. Acum iau român, dar mai târziu vedem. Acum să-l scoateți pe Mangia din listă. Dar mai am un plan, să avem în 2 ani echipă 100% românească. Mi-a intrat mie în cap asta. Vreau să ajut țara mea și echipa națională”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

EXCLUSIV Ultrașii lui FCSB nu vor să audă de Șumudică: „Mai bine pe locul 2 decât campion cu el” » Ce vor face dacă Becali îl va pune antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.