Liga 1

VIDEO Nicolae Dică, analiză punct cu punct: cum a ratat FCSB titlul + totul despre transferuri, imixtiunile patronului, strategii și greșeli

+1 Foto
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 mai 2019

FCSB a ratat din nou titlul în fața celor de la CFR Cluj. Nicolae Dică (38 de ani), omul care a început sezonul pe banca formației patronate de Gigi Becali, a oferit explicațiile unui nou sezon sub așteptări. 

Dică despre....

...experiența superioară a rivalei: „Cei de la CFR Cluj au adus jucători cu experiență. Asta a fost strategia lor. La Steaua a fost invers. S-au adus jucători tineri, de perspectivă. Asta a fost cerința patronului. Nu-ți garantează nimeni că dacă investeșți bani câștigi”

...cupele europene: „S-au pierdut puncte multe pe început de sezon, când am folosit o parte din lot în cupele europene, una în campionat. Am avut și accidentați. A fost un cumul de factori”

...plecarea lui Constantin Budescu: „A venit acea ofertă, iar clubul a decis să îl lase să plece. A fost un jucător foarte important pentru noi. Am spus asta de multe ori. La Steaua a avut cel mai bun an al lui. Așa s-a decis. Eu am fost de acord. M-am pus și în locul lui. Sigur că ne-ar fi ajutat, dar nu putem spune dacă luam titlul cu el”

2.500.000 de euroa primit FCSB de la Al Shabab pentru transferul lui Constantin Budescu

...plecarea lui Florin Niță: „Dacă îl aveam, eu cred că eram în grupele Europa League și luam și campionatul”

...linia defensivă: „Eu când am ajuns la Steaua am spus că avem nevoie de patru fundași centrali. Am încercat să aducem fundași peste ce aveam noi la echipă. Pe Planici l-am urmărit și am spus că e ok. S-a impus. Am încercat să mai găsim, dar la un moment dat pica mutarea”

Vezi și: 

Dică, despre relația cu Gigi Becali: „Sunt lucruri pe care nu le pot spune. Ar fi prea multe pagini pentru o carte”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.