Liga 1

Dani Coman, despre situația de la Astra: „Nu e ușor, trecem printr-o perioadă complicată!” + Ce promisiune i-a făcut Ioan Niculae

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 mai 2019

Dani Coman (40 de ani), președintele clubului Astra, a vorbit despre situația financiară complicată de la clubul giurgivean - jucătorii n-au mai fost plătiți de luni bune - și a mărturisit, în direct, ce promisiune i-a făcut Ioan Niculae, patronul Astrei. 

„Da, este încă o săptâmănă complicată. Nu e ușor să treci printr-o asemenea perioadă. Dar de-aia e frumos fotbalul, că există momente și momente.

Am intrat în linie dreaptă pentru finala de pe 25 mai, cu Viitorul. Eu sper ca jucătorii să înțeleagă că e în joc un trofeu, Cupa României.

Eu cred că până la final se vor rezolva problemele (n.r. financiare). Domnul Niculae a fost într-o perioadă complicată, dar mi-a promis că se va rezolva totul înainte de meciul din Cupă”, a declarat Coman la microfonul TV Digi Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Amenzi pe burta goală! Gazeta a intrat în posesia Regulamentului de Ordine Interioară de la Astra » Alibec a „păcătuit” de 4.250 de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.