Liga 1

EXCLUSIV Gigi Becali îi pierde pe toți: Dan Alexa pleacă de la Călărași și e la un pas să semneze cu o echipă din play-off!

Articol de Andrei Crăiţoiu, Victor Vrînceanu  —  marţi, 14 mai 2019

DAN ALEXA LA ASTRA // Gigi Becali să-și pună pofta în cui: Dan Alexa s-a înțeles cu oficialii celor de la Astra și e gata să plece de la Călărași, chiar după partida de astăzi cu FC Botoșani!

După ce Dani Coman și-a dat demisia aseară târziu (DETALII AICI), Ioan Niculae e decis să taie în carne vie și să renunțe și la Costel Enache, dezamăgit de prestația dezastruoasă a echipei în play-off.

Sursele Gazetei au dezvăluit că omul de afaceri a făcut o adevărată criză de nervi în ultimele zile, după ce jucătorii au refuzat să mai facă antrenamente, iar Enache n-a putut să-i facă să-și schimbe deciziile.

"Enache le-a transmis jucătorilor să își vadă propriul interes și să găsească alte metode de protest, fără a renunța la antrenamente, pentru a nu compromite finalul de sezon, în special finala Cupei României. 

Enache este un om care ține cu jucătorii și în ultimele zile a fost de acord cu toate deciziile luate de grup", susține o sursă din cadrul echipei.

"Nu există riscul ca echipa să se desființeze, dar este un risc ca fotbaliștii să-și depună memorii!"
Costel Lazăr, director executiv Astra

Dan Alexa a mai fost dorit și în pauza de iarnă de către Astra, dar atunci oficialii de la Dunăre au decis să-l numească pe Costel Enache, principal. Pentru a-l convinge pe Dan să vină la Astra, Ioan Niculae a păstrat oferta pe care acesta i-a făcut-o în noiembrie anul trecut, și anume un salariu de 9.000 de euro pe lună.

Dan Alexa a fost un nume aflat și pe lista scurtă a lui Gigi Becali în iarnă. A fost al doilea favorit, după Teja, alesul patronului FCSB. 

Mai devreme, Becali primise o altă veste proastă: Sepsi s-a lansat puternic pe pista Edward Iordănescu și e favorită să semneze cu antrenorul lui Gaz Metan. 

200 de meciuria bifat Dan Alexa în toate competițiile ca antrenor: are 94 de victorii, 52 de egaluri și 54 de înfrângeri, fiind antrenorul care a promovat trei echipe în Liga 1: Poli Timișoara, Rapid și Dunărea Călărași

Citește și:

EXCLUSIV Lovitură de teatru! Edi Iordănescu e la un pas să semneze cu Sepsi: „Și-a dat acordul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.