Stranieri

Alexandru Pașcanu recunoaște: „O echipă din Liga 1 e interesată de mine, dar nu FCSB!” » Unde duc toate indiciile

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 mai 2019

Alexandru Pașcanu (20 de ani), fundașul central aflat sub contract cu Leicester, admite că a discutat motarea la o formație din Liga 1, dar nu la FCSB.

„Am văzut că s-a vorbit, dar sincer nu e nimic adevărat, nu am discutat niciodată cu cineva de la FCSB. Deocamdată ştiu doar o echipă care ar fi interesată din România.

Vreau să iau în calcul toate opţiunile şi să fac cea mai bună alegere. O să vedem ce opţiuni sunt acum, vine vara, vine o oportunitate mare pentru toţi jucătorii care vor fi prezenţi la Euro şi vom vedea ce oportunităţi sunt şi o să iau o decizie după campionatul european”, a declarat Pașcanu conform TV Digi Sport.

Rădoi, decisiv în alegerea destinației

„Probabil o să mă sfătuiesc cu selecţionerul Mirel Rădoi când o să ne reunim, ar trebui să aşteptăm întâi convocările. Englezii au o echipă foarte bună, probabil că pe hârtie sunt favoriţi, dar pe teren toată lumea îşi joacă şansa şi o să vedem ce va fi. Am şi un coleg de la echipa mare, Maddison, am vorbit cu el în ultimele luni şi îmi tot spunea că ne vedem la Euro”, a adăugat Pașcanu.

CFR Cluj, posibila destinație

Campioana CFR Cluj îi va pierde cel mai probabil la finalul sezonului pe Kevin Boli, fundașul central titular, și pe Cristi Manea, jucătorul U21 pe care s-a bazat în sezonul de titlu. 

Alexandru Pașcanu ar rezolva ambele probleme ale formației lui Dan Petrescu.

Vezi și: 

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // EXCLUSIV George Țucudean anunță hegemonia totală a CFR-ului: „Cine să ne oprească la anul?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.