Liga 1

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Florin Bratu se ia de Ionel Dănciulescu: „Cum să faci așa ceva?! Nu am înțeles ce a urmărit. După aceea trimitea inimioare din tribună”

Florin Bratu și Ionel Dănciulescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 May 2019

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a fost azi la GSP LIVE și l-a criticat pe Ionel Dănciulescu, care în septembrie 2018 și-a anunțat plecarea de la echipă în ziua meciului cu Poli Iași. Ulterior, în decembrie, Ionel Dănciulescu a revenit la Dinamo, pe funcția de director sportiv.

Vezi în video declarația lui Florin Bratu

 

 

„Nu am înțeles ce a urmărit cu asta. Nu e în regulă ce a făcut. Avem masă la ora 14:00 și meciul cred că la 20:00 sau la 21:00. S-a ridicat de la masă și a zis ca vrea să anunțe ceva. Nu mă gândeam că își anunță plecarea. Nu aveam niciun semnal.

Danciu s-a dus în capul mesei și a renunțat că vrea să plece. Am rămas uimit. Cum să anunțe asta cu câteva ore înainte de meci? Eu și Alexandru David am încercat toată săptămâna să-i aducem pe jucători într-o anumită stare și înaintea meciului a venit pleașca aceasta peste ei. Nu a fost în regulă!

Nu i-am spus asta atunci. Am fost foarte supărat după meci. Dar din punctul meu de vedere, nu a fost fair-play. Mi-a lăsat un gust amar. După aceea, la meciul din Cupă cu Brăila, era în tribună și făcea inimoare”, a declarat Florin Bratu la GSP LIVE.

Și „Prințul” a dat în Danciu

Invitat în urmă cu o lună la GSP LIVE, Adrian Cristea, fost jucător la Dinamo, a dezvăluit cum a pierdut un transfer în Spania din cauza lui Dănciulescu. „Antrenorului i-a plăcut de mine din perioada în care eram la Dinamo și mă voia acolo. L-a chemat pe Dănciulescu în birou să-l întrebe despre mine. Dănciulescu era și cu soția. A vorbit soția mai mult decât jucătorul. I-a spus de toate”, a spus „Prințul”.

Vezi și:

VIDEO Cum a ratat Adrian Cristea transferul carierei din cauza lui Ionel Dănciulescu: „Vorbea mai mult soția decât el! Credea că îi iau pâinea de la gură”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.