Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Florin Bratu nu uită de conflictul cu Dan Nistor: „Voia să plece la Steaua”

Dan Nistor și Florin Bratu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 mai 2019

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a vorbit la GSP LIVE despre mijlocașul Dan Nistor și despre conflictul pe care l-au avut în septembrie 2018, la meciul cu Poli Iași. Bratu a avut și un mesaj pentru căpitanul lui Dinamo. 

Vezi în video ce a spus Florin Bratu despre Dan Nistor

 

 

„Cu trei săptămâni înainte de meciul cu Poli Iași, Dan Nistor a venit la mine în birou și mi-a zis că vrea să plece la Steaua. Văzusem la antrenamente că era afectat, că ceva nu-i convine, că nu se antrena cum trebuie.

I-am zis «Dane, ce se întâmplă? Nu ești tu. Avem nevoie de tine, de jocul tau. Ești căpitan, trebuie să tragi echipa după tine». Mi-a zis că ar dori să meargă la Steaua, unde i se oferă 100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună. Am rămas mască, nu mă așteptam să spună asta căpitanul lui Dinamo.

I-am mulțumit și i-am zis că voi vorbi cu cei din conducere. Aici s-a rupt totul. Cei din conducere nu au luat o decizie. Ori Dinamo ia banii plus Qaka, ori îl ține și îi mărește salariul. Eu doream să rămână, dar să fie liniștit. Pentru că e bun.

M-a deranjat că nu a recunoscut. Văzându-l că nu e cum trebuie, am tot vorbit cu el. I-am zis: «Băi Dane, avem un meci important cu Iașiul. Dacă nu câștigăm, o să fie complicat. Ne ducem în jos!». Era căpitan și era normal să vorbesc cu el. Mi-a spus că nu are nimic, că trece peste, că nu se mai gândește. I-am zis că trebuie să spun toate lucrurile astea, dacă nu se schimbă ceva. Nu l-am amenințat. Dacă văd că unii jucători sunt cu frâna de mână trasă, iau măsuri.

Țineți minte evoluția lui din prima repriză și ce s-a întâmplat după pauză (Detalii AICI). Am simțit că nu e 100% pentru echipă și colegi”, a declarat Florin Bratu la GSP LIVE.

Mesaj pentru Dan Nistor: „Dane, îmi doresc ca în sezonul viitor, dacă rămâi la Dinamo, să duci echipa în play-off”

Vezi și:

VIDEO Florin Bratu i-a șocat pe șefii lui Nantes: „Tu sigur ai făcut fotbal până acum?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.