Liga Campionilor

Vor 2 romani!

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Înaintea returului, madrilenii anunţă că le oferă 6 milioane anual lui De Rossi şi Mancini, vedetele Romei

Într-un moment dificil, după 1-2 în tur şi fără olandezii Van Nistelrooy, Robben şi Sneijder, toţi accidentaţi, plus suspendatul Sergio Ramos, conducătorii madrilenilor au apelat la o strategie veche. Aplicată de multe ori şi la noi, în Liga 1. Destabilizarea adversarilor.

Dintr-o dată, spaniolii sînt din nou interesaţi de doi dintre cei mai buni jucători ai Romei, De Rossi şi Mancini. Şi nu doar atît. Ei le-ar fi oferit deja salarii anuale de 6 milioane de euro dacă se transferă la Real. Cît cîştigă De Rossi şi Mancini acum? Primul, 1,75 milioane pe sezon, brazilianul, 1,45 milioane!

Predrag Mijatovici, directorul sportiv al clubului blanco, n-a ascuns că îl vrea de mult pe De Rossi. "E fotbalistul care îmi place cel mai mult de la Roma. Un mijlocaş central de clasă, tînăr şi foarte talentat. S-ar potrivi la noi", a declarat pentru postul de radio Onda Cero oficialul madrilen, care l-a curtat şi 2005 pe "închizătorul" în vîrstă de 24 de ani. La fel, Mancini a fost pe lista ibericilor şi vara trecută. Nu s-a încheiat transferul atunci. Poate în iulie viitor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.