Liga 1

Hermannstadt - Dinamo 0-0 // Claudiu Niculescu nu înțelege o decizie a lui Rednic: „E clar că Montini trebuie să joace acolo”

Claudiu Niculescu // foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 mai 2019

Claudiu Niculescu, 42 de ani, nu înțelege de ce Mircea Rednic nu-l folosește pe Mattia Montini în avanposturi, deși acesta este golgeterul la zi al echipei.

În remiza cu Hermannstadt, 0-0, italianul a fost folosit tot pe postul de mijlocaș dreapta, poziție pe care Rednic l-a folosit extrem de des în acest an: „Îl văd pe Montini atacant. E clar că el trebuie să joace în față, de acolo a și marcat toate golurile”, a spus Niculescu, la TV Digi Sport.

12 goluria reușit Montini pentru Dinamo în acest sezon

Niculescu, antrenor la Dinamo timp de trei meciuri în acest sezon, a vorbit apoi și despre strategia pusă la cale de Mircea Rednic pentru campionatul viitor.

 „Cred că Rednic va aduce mai mult de 4-5 jucători. Vara ar putea găsi jucători mai buni, dar nu știu care va fi bugetul. Cu siguranță va aduce jucători mai buni decât în iarnă. E clar că Dinamo trebuie să se întărească!”, a mai spus fostul atacant de legendă al lui Dinamo. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.