Liga 1

FC VOLUNTARI - CHIAJNA 2-1 // Cristiano Bergodi, după succesul din derby-ul Ilfovului: „Am făcut o bună reclamă fotbalului românesc” :D

Cristiano Bergodi // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 mai 2019

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la FC Voluntari, a fost extrem de mulțumit de modul în care jucătorii săi au reacționat în partida câștigată contra Concordiei Chiajna, scor 2-1 (Tudorie '83 '90+1 / Grădinaru '1). 

„Au fost multe ocazii în acest meci, cred că am făcut o bună reclamă fotbalului românesc. Golul primit în minutul 1 a fost un duș rece, dar le-am spus jucătorilor la pauză să rămână calmi, pentru că meciul e lung. Băieții mei au dat dovadă de caracter. A fost un meci de infarct, dar am câștigat trei puncte imense.

Mă gândesc doar să o salvez pe Voluntari. M-am întors aici, la munca de jos, și fac tot posibilul să salvez echipa”, a spus Cristiano Bergodi, la Look Sport.

„Îmi felicit coechiperii, le mulțumesc pentru acestă seară frumoasă. S-a văzut dăruirea, așa trebuie să jucăm fiecare meci. Sperăm să continuăm la fel în următoarele meciuri”Alexandru Tudorie, marcatorul celor două goluri ale Voluntariului

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-out

Citește AICI cronica meciului FC Voluntari - Concordia Chiajna 2-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.