Liga 1

Mihai Stoica, informații din culisele negocierilor pentru postul de antrenor la FCSB: „Gigi Becali e dispus să îi ofere asta lui Edi Iordănescu!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 May 2019

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, afirmă că Gigi Becali e gata să îi ofere lui Edi Iordănescu libertatea pe care o dorește în privința echipei, dacă i-ar prelua pe roș-albaștri.

„Nu mai propun antrenori, pentru că nu am fost foarte inspirat în ultima vreme. La momentul ăsta, nici nu ai ce să propui! Pur și simplu vreau să îmi văd de treaba mea. Indiferent cine va fi antrenor, voi încerca să îl ajut cu experiența pe care am acumulat-o. Sigur, vorbesc oricum cu Gigi despre asta, discutăm, doar nu vorbim despre politică sau de ce nu avem autostrăzi.

Trebuie un antrenor care să aibă putere mai mare decât cei care au fost. Gigi e dispus să îi ofere lui Edi Iordănescu asta. Un antrenor care să fie respectat când intră în vestiar. În vestiar, dacă un antrenor se întoarce să arate ceva la tablă iar jucătorii își dau coate, nu e în regulă”, a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

„Mangia e interesant, dar Gigi vrea antrenor român. Îmi plac Mangia, Bergodi, Zenga, mulți antrenori alături de care am lucrat. Dar a spus clar că nu vrea antrenor străin”
Mihai Stoica

De ce nu a reușit Teja la FCSB? „Mi-e foarte greu să spun. Nimeni nu îi poate reproșa că nu a fost profesionist sută la sută. Venea dimineața și pleca seara de la bază. Eu am avut rezultate în trecut cu antrenori care erau foarte diferiți unul față de celălalt. Dan Petrescu nu are nimic în comun cu Reghecampf. Nu există un secret al reușitei”, a explicat directorul sportiv al celor de la FCSB.

„Am fost doar meteoric pe primul loc. Eram pe primul loc la un moment dat și am pierdut acasă cu Chiajna. Nu felicit pe nimeni, niciodată, mai ales că niciodată nu m-a sunat cineva să mă felicite pentru ceva. Dar acum, din toată inima, felicitări pentru CFR Cluj!”Mihai Stoica

Cine mai înțelege ceva? Gigi Becali dezvăluie dialogul avut cu Edward Iordănescu: „Va avea cea mai mare libertate, doar că eu fac transferurile!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.