Tenis

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA 6-2, 5-7, 3-6 // VIDEO Simona Halep, calcule live în clasamentul WTA » Cine o poate depăși + Osaka, favorită 1 la Roland Garros

Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 mai 2019

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a ratat calificarea în optimile de finală de la Roma, după ce a cedat în fața cehoaicei Marketa Vondrousova (19 ani, 44 WTA), scor 6-2, 5-7, 3-6.

 După această înfrângerea, Simona Halep iese pentru moment din cursa pentru locul 1 și nu va fi cotată drept principala favorită la Roland Garros. 

Naomi Osaka este în continuare lider în clasamentul WTA, cu 6.401 puncte și nu mai poate fi depășită până la Roland Garros, indiferent de ce va face la Roma.

Simona Halep poate ajunge pe 4

În acest moment, Kiki Bertens (4), Petra Kvitova (5) și Karolina Pliskova (6) sunt cele trei jucătoarea care o pot depăși pe Simona Halep în clasament, după turneul de la Roma.

Toate 3 sunt calificate în optimile turneului italian. Pentru a trece de Simona Halep, Kiki Bertens și Petra Kvitova trebuie să ajungă în finală, iar Karolina Pliskova să câștige turneul de la Roma. 

5.533 de puncte are Simona Halep în clasamentul live

Bertens are acum, în clasamentul live, 5.160 de puncte, iar o calificare în finală i-ar aduce 585 puncte, depășind-o astfel pe Simona. Petra Kvitova are 5.055 și dacă ajunge în finală acumulează 5.640 de puncte.

Karolina Pliskova ar ajunge la 5.685 de puncte dacă va câștiga turneul de la Roma, aceasta fiind singura posibilitate de a trece de Simona.

Dintre cele trei jucătoare, doar două o pot depăși pe Simona Halep.
Petra Kvitova și Karolina Pliskova sunt pe aceeași parte de tablou și se pot întâlni în semifinale.

Citește și:

Simona Halep își laudă adversara după eliminarea de la Roma: „Va ajunge în top”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.