Liga 1

Iancu: "Sînt sfidat!"

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Marian Iancu e tot mai decis să lase Timişoara pentru a se implica la Rapid

Relaţiile dintre patronul Marian Iancu şi autorităţile locale din Timişoara sînt mai reci ca Polul Nord. De altfel, pentru a protesta faţă de neimplicarea acestora în acţionariat, Iancu a lipsit de la meciul Poli - Unirea, scor 0-0.

"Consider că sînt tratat chiar sfidător. Pentru unii de acolo nu reprezint o entitate care merită să fie luată în seamă. Sînt tot mai sigur că nu se va aproba nimic în ceea ce priveşte asocierea. Dar, oricum noi am stabilit foarte clar ce o să facem. Îmi pare rău de publicul acesta minunat pentru că el va avea cel mai mult de suferit de pe urma acestui dezinteres", a spus Iancu, reafirmînd posibiliatea unei implicări a BKP-ului la Rapid, din vară.

"Am avut unele discuţii cu Copos şi ne-am gîndit să-i prezentăm o ofertă din vară, dacă la Timişoara nu vom reuşi consolidarea acţionariatului. Ştiu că este hotărît să vîndă sau, măcar parţial, să cedeze din acţiuni. I-am spus că-i vom prezenta o scrisoare de intenţie", a mai spus Iancu. Patronul timişorenilor a refuzat deocamdată să ofere detalii în privinţa eventualei implicări în Giuleşti. E posibil, însă, ca odată cu Iancu să plece şi cîţiva dintre jucătorii pe care Iancu i-a adus la Timişoara.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.