Liga 1

Mirel Rădoi, dezvăluiri despre Gigi Becali: „Abia atunci se va schimba” » Ce zice despre Edi Iordănescu la FCSB

Mirel Rădoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 May 2019

Mirel Rădoi, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, și despre posibilitatea ce Edi Iordănescu să fie viitorul antrenor.

Mi-e greu să cred că poate să fie antrenor la Steaua. A zis ca nu poate să intervină cineva sa-i facă strategia, lui îi place să fie manager la echipă, să nu se implice nimeni”, a declarat Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

...despre Gigi Becali: „Cred că atunci când va realiza că intervențiile lui nu sunt benefice, se va schimba. Cred că încă o necalificare în cupele europene îl va face să realizeze asta. A pierdut campionate, dar s-a mai calificat în grupe. De acolo vin banii. Probabil că dacă va mai rata una sau două calificări, se va schimba. Cred că atunci va înțelege”

„Edi vrea să facă doar el transferurile. El zice că în vestiar nu există alt șef. Plus că el va pune o clauză de reziliere piperată. Nu cred că va merge la FCSB” Gabi Balint

Citește și:

Pericolul numărul 1 pentru Edi Iordănescu! Cine a câștigat TOATE „războaiele civile” pentru numirea antrenorului la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.