Liga 1

BOTOȘANI - GAZ METAN 1-0 // Edi Iordănescu, ieșire fără precedent: „Nu vreau să fiu cobai, nu suntem stat în stat!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 May 2019

Gaz Metan Mediaș a pierdut în deplasare la Botoșani, scor 0-1. Edi Iordănescu a criticat dur arbitrajul lui Horia Mladinovici.

„Am avut meci cu Iași marți noaptea. Am făcut miercuri o refacere, apoi joi am plecat pe drum, ca să venim și să participăm la un joc decis de orice altceva decât de fotbaliști.

Arbitrul a dat un penalty de tot râsul. Luați dinamica fazei. Fundașul nostru nu întinde piciorul, nu împinge, doar e pe traiectorie. Rămâne static, iar atacantul intră în el. Nu pot să înțeleg cum să rupi echilibrul pentru asta.

Eu vin în vestiar, îmi dă tot planul peste cap. Încerc să îi calmez. E frustrant. Eu am văzut-o de la bancă faza, dar ei de la 3, 4 metri nu au văzut. Ce să mai zică?! Încercăm să reintrăm în joc, să redresăm partida. Știam că putem cădea și fizic.

Apoi a rupt echilibrul și numeric. E cuvântul tușierului versus cuvântul căpitanului nostru. Nu se poate așa ceva, nu suntem stat în stat. Am încredere în jucătorul meu. Nu l-a înjurat. Nu poți face așa ceva. Am fost avertizați toată repriza a doua că ne trimite în tribune”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport. 

Facem nouă ore pe drum și ne uităm la un penalty rușinos. A fost o rușine. O viciere gravă de rezultat. Așa și etapa trecută. Nu vreau să fiu cobai. Ne consumăm, luăm pastile. Pentru ce? Pentru un astfel de joc?Edi Iordănescu

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-out

Vezi VIDEO cu fazele acuzate de Edi Iordănescu

Vezi și: 

BOTOȘANI - GAZ METAN MEDIAȘ 1-0 // VIDEO + FOTO Lupta pentru șefia din play-out se încinge! Cum arată ACUM clasamentul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.