Tenis

Serena Williams, atacată de cine se aștepta mai puțin » Naomi Osaka: „Cam asta face ea”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 mai 2019

Japoneza Naomi Osaka (21 de ani 1 WTA) a vorbit despre modul în care Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) își stabilește calendarul competițional. 

Serena Williams a revenit după o pauză de aproape două luni. A câștigat meciul din primul tur de la Roma contra suedezei Rebecca Peterson (64 WTA), scor 6-4, 6-2, apoi s-a retras înaintea partidei cu sora mai mare Venus.

„Nu am știut că a avut probleme fizice în ultimul timp. Nu am știut pentru că din perspectiva mea, încă din copilărie, o vedeam pe Serena jucând puține turnee. Nu am analizat niciodată foarte mult asta. Știu doar că venea la un turneu înaintea turneului de Mare Șlem, apoi câștiga competiția. Cam asta face ea”, a declarat Naomi Osaka într-o conferință de presă. 

Și Osaka s-a retras

Nipona Naomi Osaka s-a retras și ea înaintea sfertului de finală cu olandeza Kiki Bertens (4 WTA). Abandonul a venit imediat după eliminarea Simonei Halep, lucru care însemna că Osaka va rămâne lider mondial cel puțin până la finalul Marelui Șlem de la Roland Garros. 

Vezi și: 

Naomi Osaka răsuflă ușurată după încă un eșec al lui Halep: „Am stat prea mult încordată! Nu mă mai gândesc la asta acum”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.