Campionate

Messi și jucătorii Barcelonei îl refuză pe Griezmann: „E persona non grata” » Motivele catalanilor

Antoine Griezmann // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Saturday, 18 May 2019

Leo Messi, căpitanul Barcelonei, le-ar fi zis coechipierilor că nu a vorbit niciodată cu atacantul francez Antoine Griezmann, 28 de ani,  pentru a-l convinge să vină, dezvăluie cotidianul catalan Sport.

Transferul lui Antoine Griezmann pe Camp Nou părea o chestiune de zile, după ce francezul s-a despărțit oficial de Atlético. Dacă nu în 2018, atunci sigur acum, părea să fie opinia generală. 

Mai ales că, azi, Mundo Deportivo susține că totul este pregătit pentru această mutare. „Drum liber pentru Griezmann: PSG s-a retras, City nu intră în cursă”. Numai că, tot azi, celălalt jurnal catalan, Sport, are o variantă șocantă pe care o promovează chiar pe copertă. Subiect principal al ziarului.

„Nu e jucătorul de care Barça are nevoie acum”

„Vestiarul îi spune NU lui Griezmann”, titrează Sport, explicând că sunt patru motive pentru care Messi și coechipierii săi nu l-ar mai vrea acum pe atacantul în vârstă de 28 de ani.

de ce jucătorii Barcelonei îl refuză pe Griezmann

1. Catalanii ar fi supărați că, anul trecut, când îl așteptau, campionul mondial s-a sucit, alegând să continue cu Atlético;

2. Messi a negat că s-ar fi întâlnit și ar fi vorbit cu Grizou pentru a-l convinge să vină, așa cum le-ar fi mărturisit „cocoșul” șefilor clubului madrilen. Discuție dezvăluită de ziaristul Roberto Gómez la Radio Marca;

3. Consideră că nu este fotbalistul de care Barça ar avea nevoie acum

4. Cred că nu ar fi bine pentru tinerii de la Academie să vadă că ar fi adus pe Camp Nou un rival al Barcelonei.

Mai mult. Echipa l-ar fi declarat „persona non grata”. Cum îl va mai transfera președintele Bartomeu cu un asemenea mesaj din partea propriilor jucători? 

”Dacă Barcelona îl ia pe Griezmann, eu nu mai calc pe Camp Nou. Sunt trup și suflet cu Barça de 70 de ani şi cred că suntem mai mult decât un club. Nu vreau să vină un jucător care trișează"
Josep Maria Minguella, fost impresar spaniol

185 de goluri are Antoine Griezmann în Spania: 52 la Real Sociedad și 133 la Atlético Madrid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Andrei Rațiu, în vizorul spaniolilor de la Marca: „Poate face marele pas al carierei”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.