Stranieri

Nicolae Stanciu, destinație-surpriză: „S-ar putea transfera în SUA!” » Ce altă echipe se interesează de el

Nicolae Stanciu

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 18 mai 2019

Neplătit de patru luni, Nicolae Stanciu a luat o decizie radicală. A plecat pur și simplu de la Al-Ahli înainte de sfârșitul sezonului, întorcându-se acasă. Mijlocașul de 26 de ani ar putea ajunge în MLS..

Nicolae Stanciu speră ca FIFA să-i dea dreptate în conflictul cu clubul saudit și să-l declare jucător liber. Unde va ajunge? Jurnalul online ceh iDnes lansează o variantă neașteptată: „Stanciu s-au putea transfera în Statele Unite". Și am avea doi jucători în MLS, după ce Alex Mitriță a ajuns la New York City FC pentru 8 milioane de euro.

Același iDnes speculează și că mijlocașul în vârstă de 26 de ani s-ar putea întoarce la Sparta Praga.

„A fost cel mai scump jucător din istoria clubului și a fotbalului ceh, evoluând excelent, dar oferta de la Al-Ahli era prea tentantă pentru a fi refuzată. Sparta a primit un preț foarte bun. Acum, ar putea ajuta echipa. Căpitanul Dočkal a fost operat la tendonul achilean și va rata startul sezonului viitor”, a comentat iDnes.

4.250.000 €este cota lui Stanciu, potrivit transfermarkt

Cumpărat de Sparta cu 3,75 milioane de la Anderlecht în ianuarie 2018, Stanciu a fost vândut un an mai târziu la Al-Ahli cu 7,7 milioane. 

10goluri a marcat Stanciu în 34 de meciuri disputate la Sparta Praga în toate competițiile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.