Tenis

Toni Nadal nu mai are clemență pentru Nick Kyrgios: „Îmi pare rău să o spun”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 mai 2019

Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al lui Rafa, consideră „total inadecvat și nociv pentru tenis” comportamentul australianului Nick Kyrgios (24 de ani, 36 ATP).

„E dăunător pentru tenis. A intrat într-o dinamică nocivă. Are momente în care clachează complet. Am urmărit atent imaginile, iar atitudinea lui e extrem de dureroasă.

Îmi pare rău să o spun, dar cred că ATP i-a oferit prea mult clemență și l-a adus prea mult în prim-plan. Joacă foarte bine, dar cu o altă mentalitate poate ajunge și mai mare. Ar trebui să facă un efort și să se schimbe. E dificil pentru el să facă față presiunii din circuit. Nu face deloc bine sportului, nu lasă altă variantă decât aceea a unei suspendări”, a declarat Toni Nadal conform Tennis365.com.

Rebelul Nick Kyrgios (24 de ani, 36 ATP) a avut un derapaj în meciul din turul secund de la Roma, contra norvegianului Casper Ruud (76 ATP).În setul 3, la 1-2 pentru adversar, Kyrgios a aruncat un scaun în teren, le-a strâns mâna adversarului și arbitrului, după care și-a făcut bagajul și a ieșit de pe teren. Meciul a fost declarat pierdut, bineînțeles, după ce a primit o penalizare de comportament, care înseamnă default automat. Vezi imagini AICI.

Vezi și: 

Roger Federer nu crede că Nick Kyrgios ar trebui să fie suspendat după criza de nervi de la Open-ul Italiei: „S-au luat deja măsuri dure, știe și el că a greșit!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.