Campionate

FOTO Sinisa Mihajlovici, insultat de un polițist: „Ț***n de rahat!” » Ar putea ajunge la Juventus!

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 18 mai 2019

Sinisa Mihajlovici, antrenorul sârb al Bolognei, jignit înaintea finalei Cupei Italiei, a fost aproape de a deveni antrenorul bianconero în 2014. E favorit acum, dar tocmai a fost în centrul unui scandal.

Sinisa Mihajlovici a avut o săptămână dificilă. Nu la Bologna, care a învins Parma cu 4-1 acasă, îndepărtându-se de zona retrogradării.

Miercuri, antrenorul Bolognei s-a dus la Roma să vadă finala Cupei Italiei (Atalanta - Lazio 0-2). Chiar în față la „Olimpico”, a ieșit din mașină furios și a sărit la bătaie, fiind liniștit de polițiștii din zonă. Ce se întâmplase? Cineva îi strigase: „Ț***n de rahat!”. Și nu era un ultras lazial. S-a aflat că vinovat era un polițist!

„Totul era făcut cu Juventus”

După acest incident, și o veste bună. Sârbul în vârstă de 50 de ani ar fi favorit să îl înlocuiască pe Allegri la Juventus, susține Sportmediaset. Înaintea lui Simone Inzaghi, dar și a lui Conte, Sarri și Pochettino.

Mihajlovici a fost foarte aproape de a deveni antrenorul bianconero în 2014. Atunci, în aprilie, după ce Conte informase clubul că nu mai rămâne, Mihajlovici a avut o discuție cu Andrea Agnelli și l-a impresionat pe președintele piemontezilor.

„Totul era făcut”, a dezvăluit ulterior Sinisa. Acord pe doi ani cu opțiune pentru un sezon suplimentar. „Imediat, Conte a anunțat că a decis să rămână, chiar dacă avea să-și dea demisia două luni mai târziu. Eu am rămas la Sampdoria, iar la Juventus a ajuns Allegri”.

Acum, Agnelli și-a amintit și el acel moment și ar încerca să-l convingă pe Mihajlovici să vină la Torino.

 Citește și:

Gest impresionant al lui Cristiano Ronaldo! Se implică în conflictul israeliano-palestinian și donează 1,5 de milioane de dolari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.