Tenis

RAFAEL NADAL - STEFANOS TSITSIPAS 6-3, 6-4 // VIDEO Nadal își ia revanșa în fața lui Tsitsipas și se califică în finala de la Roma! Ibericul a reușit două puncte ULUITOARE

Nadal i-a oferit o lecție de tenis lui Tsitspas // foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 mai 2019

Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP) s-a calificat în finala turneului Masters 1000 de la Roma după victoria în minimum de seturi reușită în fața grecului Stefanos Tsitsipas (20 de ani, 7 ATP), scor 6-3 6-4, după o oră și 43 de minute de joc.

Nadal și Tsitsipas s-au revăzut la fix o săptămână după ce grecul îl învingea pe Rafa în semifinale turneului de la Madrid, însă deznodământul de azi a fost total diferit.

Spaniolul Rafael Nadal, fără titlu în acest an și cu multe incertitudini înainte de la Roland Garros, a arătat un joc mult mai solid decât la precedenta înfruntare cu Tsitsipas. L-a dominat pe elen de pe linia de fund, de unde a lovit nestingherit forehand-uri năprasnice, care au epuizat resursele de energie ale lui Tsitsipas.

Tot Nadal a fost și cel care a reușit cele mai spectaculoase puncte ale meciului, găsind soluții de geniu la atacurile lui Tsitsipas: 

Câte un break în fiecare set au fost de ajuns pentru Nadal, care s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4.

4-1e acum raportul meciurilor directe dintre Nadal și Tsitspas, ibericul fiind în avantaj 

Ibericul, campion en-titre la Roma, cu nu mai puțin de 8 titluri la Foro Italico în impresionanta-i carieră, va juca în finală contra lui Novak Djokovic (1 ATP), care l-a învins în trei seturi pe argentinianul Diego Schwartzman (24 ATP), scor 6-3, 6-7, 6-3.

Vezi și: NOVAK DJOKOVIC - JUAN MARTIN DEL POTRO 4-6, 7-6(6), 6-4 // VIDEO + FOTO Meci EPIC la Roma! Lovituri uluitoare, momente tensionate și două mingi de meci salvate în mare stil

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.