Liga 1

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL 1-2 // VIDEO Derapaj în direct al lui Dumitru Dragomir: „Dacă în România poate să joace «Doncur» ăla înseamnă că fotbalul nostru a luat-o razna”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 May 2019

Dumitru Dragomir a vorbit la GSP Live despre victoria Viitorului din meciul cu CSU Craiova, scor 2-1, care trimite trupa lui Gică Hagi în cupele europene. Fostul șef al LPF a avut și o ieșire necontrolată la adresa fundașului Donkor de la Craiova.


„A fost un meci bunicel. Nu m-a impresionat mai nimic. La Craiova sunt doar 3-4 fotbaliști. Nu poți să faci fotbal de performanță fără bani. A făcut Hagi pentru că a crescut jucătorii acolo. E greu în altă parte fără bani.

Dacă în România poate să joace «Doncur» ăla înseamnă că fotbalul nostru a luat-o razna. Dar la Craiova e o treabă serioasă în conducere. Craiova o să scape de acești jucători slabi. Acum, cu un milion iei fotbaliști buni.

Eu, dacă aș fi președinte la Craiova, l-aș lăsa pe antrenorul ăsta (n.r. Corneliu Papură) sau pe Cârțu. Papură e antrenor bun, dar n-are cu cine. Dacă i se aduc 2-3 jucători, la anul va fi altceva. Vom avea 0 echipe în grupele cupelor europene”, a declarat Dragomir la GSP Live.

„Ianis se menajează pentru următorul transfer. Mai are un joc și s-a terminat. E un joc ușor cu Astra, că Astra e la pământ. Finala Cupei e doar așa să se joace. Cred că va câștiga Hagi, dar e posibil orice” Dumitru Dragomir

Vezi și:

VIDEO+FOTO Viitorul întoarce rezultatul pe „Oblemenco” și merge în Europa! Craiova stă la mâna lui Hagi

CFR Cluj, FCSB și Viitorul vor juca în Europa » Câte tururi au până în grupe și când intră în joc + ultima reprezentantă se decide la finala Cupei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.