Liga 1

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Cornel Dinu îi critică pe Mihai Rotaru și Dumitru Dragomir: „Corb la corb nu-și scoate ochii”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 mai 2019

Cornel Dinu l-a criticat dur pe patronul lui CSU Craiova, Mihai Rotaru, pentru strategia din acest sezon și pentru intervenția dură avută în direct la TV Digi Sport în urmă cu două săptămâni când s-a certat cu moderatorul Vali Moraru.

„Pasiunea dusă la extrem și copilăria fotbalistică făcută la maturitate care se petrece la câțiva conducători decisivi pentru echipele pe care le-au preluat din fotbalul nostru nasc monstruozități.

Tot prin Pipera e și reședința acestui îmbogățit din fel de fel de operațiuni mai mult decât controversate... domnul Rotaru. Nu m-a surprins intervenția de acum două săptămâni de la Digi, unde a fost de un tupeu obraznic”, a spus Dinu la GSP Live.

CRITICI ȘI PENTRU DUMITRU DRAGOMIR

„Procuroru'” nu l-a menajat nici pe Dumitru Dragomir, care a salutat intervenția lui Mihai Rotaru.

Domnul Dragomir îl lăuda pentru că e și el un investitor imobiliar. Corb la corb nu-și scoate ochii. Cei care n-au jucat și care au condus datorită unor conjuncturi se joacă cu figurile de stil. Domnul Dragomir nu e departe de aceste aspecte.

Are o anumită experiență de manageriat fotbalistic, în momentul în care era o formă de dictat a fotbalului, cu înăsprirea unor carteluri fotbalistice după anii '85-'86. Atunci era simplu să conduci. Să avem rezerve când auzim părerile acestor oameni, care nu cred că sunt pregătiți să înțeleagă adevăratul fotbal”, a adăugat Cornel Dinu.

Vezi și:

Dialog incendiar la miezul nopții: „Nu înțelegeți românește?” » Patronul CSU Craiova, război deschis în direct cu jurnalistul Vali Moraru + intervenția dură a lui Crăciunescu: „Adică eu mint?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.