Liga 1

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO + FOTO Scene confuze pe Arena Națională, la penalty-ul bătut de Ioan Hora » Reluările au clarificat tot

+3 Foto
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 mai 2019

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0. Ioan Hora a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 50, la scorul de 0-0.

FCSB a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 50 al partidei. „Centralul” Iulian Călin a dictat fault la o intervenție neglijentă a lui Maleș asupra lui Dennis Man. 

Ioan Hora a executat cu sete, dar mingea a lovit bara transversală, apoi a căzut pe linia porții. Bucureștenii începuseră sărbătoarea, păcăliți de semnul arătat de Iulian Călin. Arbitrul indicase cu mâna spre centrul terenului, dar era vorba despre un fault în atac, nicidecum de gol. 

Asistentul care a luat decizia nevalidării golului este Florin Neacșu. Reluările au demonstrat că decizia a fost una corectă, iar mingea nu depășise linia cu toată circumferința. 

Vezi VIDEO cu faza penalty-ului

La doar trei minute după ratarea lui Hora, portughezul Felipe Teixeira a reușit un gol magnific, din „foarfecă” laterală. Veteranul bucureștenilor afișase un mesaj enigmatic înaintea partidei, în care anunța „ultimul meci”.

Vezi și: 

FCSB - CFR CLUJ // FOTO Atmosferă dezolantă pe Arena Națională! Câți fani au venit la meci și pe cine au luat la țintă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.