Liga 1

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO + FOTO Arlauskis, criză de nervi în fața lui Costache după golul lui Teixeira » Ce a decis Dan Petrescu

+6 Foto
CFR Cluj - FCSB // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 mai 2019

FCSB - CFR CLUJ 1-0. Giedrius Arlauskis, portarul lui CFR Cluj, a făcut o criză de nervi în fața lui Valentin Costache, după ce Filipe Teixeira a deschis scorul în minutul 53, cu o foarfecă din mijlocul careului.  

Titularizat de Dan Petrescu, care a odihnit mai mulți titulari, Valentin Costache, 20 de ani, nu a profitat de șansa primită și a avut o prestație modestă pe faza ofensivă. Mai mult, acesta a dormit și la golul roș-albaștrilor.

După reușita lui Teixeira, Giedrius Arlauskis, portarul lituanian al clujenilor, a avut o izbucnire nervoasă. Acesta s-a îndreptat către Valentin Costache și a țipat la mijlocașul de 20 de ani, gesticulând disperat. 

 

Arla i-a reproșat lui Costache faptul că s-a apărat prost și că nu a venit în careu pentru a-l bloca pe Filipe Teixeira, care nu avea marcaj.


Poziția lui Costache în momentul care Teixeira a trimis spre poartă

La patru minute după golul lui Teixeira, Dan Petrescu l-a scos pe Costache și l-a înlocuit cu Claudiu Petrila, 18 ani, semn că și antrenorul i-a imputat faza respectivă tânărului fotbalist venit de la Dinamo. 

Vezi AICI VIDEO cu faza

Vezi AICI desfășurarea meciului FCSB - CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.