Liga 1

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Filipe Teixeira, despre mesajul enigmatic de dinaintea meciului și golul de generic: „Cel mai frumos al carierei!”

Filipe Teixeira // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 19 May 2019

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, 1-0, din etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1, grație unui gol din „foarfecă” laterală marcat de veteranul Filipe Teixeira.

După meci, Teixeira, 38 de ani, a vorbit despre posibilitatea ca acesta să fie ultimul său meci la FCSB și despre mesajul postat pe Instagram (Detalii AICI)

„Ultimul meci din sezon a fost sigur. Nu știu dacă e ultimul la FCSB. Posibil, având în vedere că îmi termin contractul și nu am vorbit de prelungire. Acum mă duc în vacanță și trebuie să mă gândesc foarte bine. Eu îmi doresc să mai joc, să vedem”, a declarat Filipe Teixeira la Look Sport.

Filipe teixeira: „cel mai frumos gol din cariera mea”

Filipe Teixeira a vorbit și despre golul superb și despre ratarea campionatului.

„A fost cel mai frumos gol marcat în cariera mea. Mingea a venit perfect pentru foarfecă. M-am gândit doar la asta. Mă bucur că a ieșit bine și am câștigat trei puncte. Mă bucur că am câștigat în această seară. 

A fost un sezon ratat pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe. Campionatul s-a pierdut în play-off, la meciurile cu Viitorul. Felicitări celor de la CFR Cluj. Noi am vrut să fim campioni, dar din păcate nu s-a putut. E păcat ca doi ani la rând să nu iei campionatul cu Steaua”. 

Vezi și:

FOTO + VIDEO Obrigado, Teixeira! Veteranul roș-albastru a tranșat derby-ul fără miză de pe Arena Națională printr-o „foarfecă” de senzație

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.