Liga 1

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Andrei Vlad l-a pensionat pe Filipe Teixeira: „Golul lui de retragere. Îi urez o viață frumoasă!” :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 mai 2019

FCSB a încheiat sezonul cu o victorie împotriva rivalei CFR Cluj, scor 1-0, iar Andrei Vlad (20 de ani) a dezvăluit care a fost mesajul de despărțire al lui Mihai Teja.

La finalul partidei, tânărul portar al vicecampioanei a oferit informații din vestiar: „Mihai Teja și-a luat la revedere și ne-a motivat pentru viitor. Ne-a urat să câștigăm campionatul”.

În ceea ce privește meciul cu CFR, Vlad a recunoscut că nu s-a jucat la intensitate maximă și a lăudat execuția lui Filipe Teixeira, despre care crede că este una de retragere.

„A fost un meci bun, de vacanță. Nu a fost o presiune foarte mare. A fost un meci frumos, ambele echipe au avut ocazii. Acum mergem în vacanță și sper să începem un sezon bun.

Teixeira a marcat un gol senzațional, cred că e golul de retragere. Îi dorim multă baftă în viitor și o viață frumoasă”, a spus Andrei Vlad, pentru Look TV. 

Tânărul portar nu apucase să vadă ce a declarat lusitanul după meci. Teixera (38 de ani) a anunțat că vrea să mai joace, chiar dacă nu la FCSB. 

7este cota primită de Andrei Vlad din partea GSP pentru prestația din meciul cu CFR Cluj

Vlad e pregătit pentru EURO 2019

Despre viitorul său, Andrei Vlad nu a dorit să comenteze prea mult: „E concurență mare și cine e mai bun intră în poartă. Îmi face plăcere să mă antrez cu Bălgrădean”.

Andrei Vlad a fost convocat de către Mirel Rădoi pentru EURO 2019, dar își dorește întâi să își reîncarce bateriile. „Să ne odihnim și noi oasele și mergem la treabă. Sper să facem o figură frumoasă”/

Vezi și: 

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Mihai Teja șochează la ultimul discurs: „Gigi Becali nu mi-a făcut niciodată schimbările! Aș mai lucra cu el”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.