Liga 1

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Ion Crăciunescu îi bagă în sperieți pe șefii din Gruia: „În acest caz, Petrescu pleacă sigur. Să țineți minte!”

Dan Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 19 May 2019

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, 1-0. În opinia lui Ion Crăciunescu, scenariul de la finalul sezonului trecut s-ar putea repeta, iar Dan Petrescu ar putea pleca din Gruia dacă șefii nu-i aduc jucători. 

„Dan Petrescu este un antrenor ambițios. Dacă nu se fac transferurile pe care le dorește, dacă nu se face ce s-a promis, va pleca din nou de la CFR!  Să țineți minte!

Cred că pleacă oriunde, pentru că are oferte și de afară. Eu așa cred că se va întâmpla. Are o situație delicată, îi pleacă doi jucători (n.r. Cristi Manea și Kevin Boli). Nu-i poate ține, deși la Boli a zis că are speranțe. Trebuie să aducă jumătate de echipă. Cei de acolo spun că nu poate să plece, dar eu cred că se poate”, a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport.

Dan Petrescu, 51 de ani, a venit la CFR Cluj în iunie 2017. A câștigat campionatul și în vara lui 2018 a plecat la Guizhou Hengfeng. În martie, a revenit la formația ardeleană, pentru încă un trofeu suprem în Liga 1.

Citește și: 

Aroganțele lui Cristi Manea: „Steliștii o aveau groasă, dacă eram toți” + „De ce să mai stau la Cluj?!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.