Stranieri

UPDATE Nicolae Stanciu și-a primit salariile restante de la Al Ahli! Fotbalistul se va întoarce la echipă la vară

Anamaria Prodan și Nicolae Stanciu

Articol de Alin Grigore  —  Monday, 20 May 2019

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu (26 de ani), a explicat pentru GSP.ro care e situația mijlocașului de la Al Ahli, care a plecat furios de la echipă, fiindcă nu a primit niciun salariu de când a semnat cu formația arabă la finalul lui ianuarie. 

UPDATE 15:10

Arabii au virat salariile restante către Nicolae Stanciu, iar fotbalistul se va întoarce la echipă după vacanța de vară. Campionatul s-a terminat în Arabia Saudită, iar Al Ahli joacă astăzi ultimul meci al sezonului în Liga Campionilor Asiei, cu Pakhtakor, de la ora 22:00.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Astăzi așteptăm să vedem dacă ajung banii în contul jucătorului. În proporție de 90% situația e rezolvată. El oricum face zilnic singur antrenamente la același nivel din ziua în care a ajuns acasă. A vorbit și cu selecționerul, totul e ok”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

„dacă nu se rezolvă poate semna cu altă echipă”

Impresarul jucătorului are o portiță de salvare pentru Stanciu și în cazul în care arabii nu vor vira salariile restante jucătorului.

„Dacă nu vor intra banii în cont, conform legii, el poate semna cu o altă echipă după ce FIFA îi dă «cartea verde» pentru o perioadă temporară. Apoi se judecă procesul și vedem cine câștigă.

Dar eu zic că nu se va ajunge aici. Trebuie să așteptăm să vedem dacă intră banii și, dacă totul e ok, el revine la antrenamente. Sper să nu se mai repete aceste probleme. Eu nu vreau relații tensionate cu nimeni, dar vreau să-mi fie respectat jucătorul. Îmi doresc foarte tare ca el să revină la echipă, că s-a simțit foarte bine acolo. Dar să nu uităm că fotbalul se joacă pe bani și trebuie să fii plătit”.

2.500.000 €
este salariul anual al lui Nicolae Stanciu, potrivit contractului pe doi ani și jumătate încheiat cu Al-Ahli

N-A VĂZUT NICIUN BAN DIN SALARIU

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani, transferat pe 28 ianuarie de la Sparta Praga, a părăsit clubul din Jeddah din cauza marilor dificultăți financiare. Acesta nu a primit decât bonusul de la semnarea contractului, la începutul anului. De atunci, nu și-a mai văzut salariul. 

CONDUCĂTORII, FĂRĂ REACȚIE

„Tricolorul” i-a anunțat pe șefii grupării arabe de câteva ori că este nemulțumit. Și totuși, nu s-a întâmplat nimic. Nu l-au băgat în seamă. Furios, Stanciu a plecat pe 16 mai din Arabia Saudită, înaintea partidei de campionat cu Al-Ittifaq.

30
de selecții și 10 goluri are Stanciu la națională

2
goluri și trei assisturi are Stanciu în zece meciuri disputate în campionatul saudit

Citește și:

Un colac de salvare neașteptat pentru Nicolae Stanciu » Îl poate avea antrenor pe Răzvan Lucescu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.