Liga 1

GSP LIVE // Ionuț Chirilă iese la atac: „Dinamo era Barcelona României, cu 7 jucători de la mine. De ce nu mi s-a dat o șansă? I-am adus lui George Copos 12 milioane de euro”

Ionuț Chirilă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 mai 2019

Ionuț Chirilă, 53 de ani, a fost prezent la GSP LIVE și i-a răspuns unui cititor care l-a întrebat de ce nu a avut rezultate și de ce nu antrenează în prezent și a dat vina pe Petre Buduru, fost conducător la Dinamo, și pe George Copos, fostul patron de la Rapid.

Vezi în video ce a răspuns Ionuț Chirilă 

 

 

„I-aș spune domnului «Normal Price» (n.r. - nick-ul fanului) că toate lucurile le zic din practică. Nu din teorie. De ce după ce am făcut o echipă care a câștigat tot în România și care era considerată Barcelona a României, vorbesc de generația lui Dinamo, și după ce am calificat o echipă la campionatul european și aveam 7 titulari în echipa lui Dinamo, Tararache, Petre, Hîldan, Dinu Cezar, Irinel Voicu, Lică Laurențiu și Eugen Popistașu nu am fost pus antrenor la Dinamo? A fost Marian Bondrea și eu secund. De ce? Să ne răspundă Petre Buduru.

Sau poate să ne răspundă Chiajna de ce l-a dat afară pe Ionuț Chirilă care a transformat-o într-o afacere profitabilă? Dar poate să ne spună cineva de ce lui Ionuț Chirilă, care i-a făcut 12 milioane de euro lui George Copos la Rapid, cu Raț, Bratu și Daniel Niculae, nu i s-a dat Rapidul?”, a declarat Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

Citește și:

Ionuț Chirilă la FCSB? Cine e antrenorul convins că poate salva echipa lui Becali: CV modest, câteva realizări la juniori și multe controverse

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.