Liga 1

MM Stoica, despre greșelile lui Teja: „Eu m-aș fi dus la Gigi și-i ziceam: «Lasă-mă să joc cu el»”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 mai 2019

FCSB a jucat aseară ultimul meci din acest sezon, cu CFR Cluj, scor 1-0. Imediat cum s-a terminat campionatul, directorul sportiv al clubului roș-albastru, Mihai Stoica, a ieșit public să spună că Raul Rusescu (30 de ani) a jucat prea puțin.

„Eu cred că Rusescu a fost cel mai nedreptățit fotbalist de la FCSB, pentru că a jucat mult prea puțin. E normal să n-ai ritm, eu dacă eram antrenor mă duceam la Gigi și-i ziceam: «Lasă-mă să joc cu Rusescu, în fața lui Gnohere, în fața lui Hora, în fața la toți, sau lasă-mă să joc cu Rusescu al doilea vârf»”, a spus MM Stoica la TV Digi Sport.

Atacantul „roș-albaștrilor” a prins doar 597 de minute în acest sezon din Liga 1, titular în 7 partide, și a marcat 4 goluri . Directorul sportiv de la FCSB consideră că Rusescu ar fi trebuit să joace mai mult și trimite „săgeți” către Mihai Teja.

Gigi Becali își vede de planul lui inițial și a anunțat astăzi că Raul Rusescu, Filipe Teixeira, Adrian Stoian și Florentin Matei vor pleca de la FCSB în această vară. (Detalii AICI)

500.000 €e cota de piață a lui Rusescu, potrivit transfermarkt.de

Citește și:

GSP LIVE // VIDEO Ionuț Chirilă vrea să antreneze la FCSB: „Garantez titlul cu credit de 500.000 €” + „Becali te calcă pe cap, are instinct de anaconda”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.