Liga Campionilor

Fener face surpriza

Articol de Andrei Niculescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Turcii s-au calificat la penaltyuri, deşi în minutul 9 era 2-0 pentru Sevilla

După cum începuse meciul de pe "Sanchez Pizjuan" se părea că nu vom avea mare lucru de comentat. Minutul 4 adusese deja deschiderea scorului, Daniel Alves marcînd din lovitură liberă, cu contribuţia unui portar turc, Volkan Demirel pe numele său, de-a dreptul penibil. Minutul 9, deja 2-0, cu şut de la mare distanţă Keita şi gafă a aceluiaşi Demirel.

Cum e însă fotbalul ştim cu toţii. Din echipa ruptă, terminată, condamnată, Fenerbahce a ridicat capul. Fază fixă, corner bătut de Alex, reluare Deivid, filieră braziliană aşadar. Sevilla a refăcut diferenţa, prin Kanoute, un gol un pic norocos, dar suficient pentru calificare. Fazele fixe au fost blestemul Sevillei. Cînd nimeni nu se mai aştepta, acelaşi Deivid a redus la 2-3, ducînd în meciul prelungiri şi apoi la penaltyuri.

Unde, căci aşa e fotbalul nu-i aşa?, erou a fost portarul Volkan, cel de care rîdeau toţi în prima repriză. Sevilla a ratat trei penaltyuri, ultimul chiar Daniel Alves, Fenerbahce n-a ratat, iar surpriza e servită. Dacă la Istanbul a dormit cineva azi-noapte, mare minune!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.