Campionate

VIDEO Pep Guardiola n-a mai rezistat: „Oh, Doamne! Tu te auzi? Crezi că merit asta?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 mai 2019

Pep Guardiola (48 de ani) a fost deranjat de o întrebare primită la conferința de presă în care discuta despre tripla istorică obținută cu Manchester City în Anglia. 

Manchester City a obținut toate cele trei trofee interne în Anglia, dar situația nu e deloc liniștită la gruparea lui Guardiola.

Presupusa încălcare a fair-play-ului financiar i-ar putea costa pe „cetățeni” participarea în următoarea ediție a Ligii Campionilor, iar unul dintre reporteri a mers pe firul neregulilor financiare și i-a pus o întrebare incomodă lui Pep: „Roberto Mancini (n.r. fost antrenor la City) a fost descoperit încasând bani din conturi diferite din Abu Dhabi în perioada petrecută ca manager aici. Ați avut vreodată astfel de încasări?”.

Guardiola a luat foc: „Tu auzi întrebarea pe care mi-ai pus-o? Cunoști întrebarea pe care mi-ai pus-o chiar azi? Sincer, tu crezi că merit o astfel de întrebare? Nu știu ce i s-a întâmplat lui Roberto. Dar în ziua în care câștig tripla, mă întrebi dacă am luat astfel de bani? Oh, Doamne! Mă acuzi? Mă acuzi că am primit bani sub diferite modalități?”.

 

Vezi și: 

Pep Guardiola, declarații FURIBUNDE după „tripla” istorică: „Oamenilor nu le plac învingătorii! Nu suntem la fel de respectați ca United sau Liverpool”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.