Campionate

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Jose Mourinho la Juventus » Și Jorge Mendes a mers cu aceeași propunere la șefii campioanei Italiei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 mai 2019

SERIE A. Cristiano Ronaldo (34 de ani) ar insista pentru numirea lui Jose Mourinho (56 de ani) pe banca lui Juventus Torino, conform presei din Italia!

Juventus s-a despărțit de Massimiliano Allegri, iar Ronaldo crede că Mourinho e înlocuitorul perfect. Gazzetta dello Sport scrie că golgeterul campioanei Italiei s-a întâlnit în ultimele zile cu oamenii din conducere, cărora le-a sugerat să demareze discuțiile cu „The Special One”.

Nu doar Cristiano insistă pentru mutare. Jorge Mendes, cel mai influent agent al planetei, și-a făcut și el apariția în ecuație.

Italienii explică demersul celor doi: „E normal ca Jorge Mendes să insiste pentru Mourinho. E sub contract cu el. Ronaldo a dat uitării contrele avute la Real și vrea neapărat să îl aibă pe bancă”.

În cei trei ani de colaborarea la Real Madrid, Mourinho și Ronaldo au obținut un titlu, o Cupă și o Supercupă a Spaniei. Relația dintre cei doi ar putea fi rezumată mai degrabă ca una rece. În ciuda micilor tensiuni, Cristiano a declarat de fiecare dată când a avut ocazia că „Jose Mourinho este un tactician desăvârșit”.

Principalul obstacol, fanii

Jose Mourinho este unul dintre cele mai antipatice personaje la Torino. În 2010, când antrena marea rivală Inter, portughezul a obținut o triplă istorică, Liga Campionilor, titlul și Cupa Italiei. 

Mourinho nu a uitat rivalitatea. În 2018, la meciul din Liga Campionilor dintre Juventus și Manchester United, câștigat de englezi cu 2-1, portugezul le-a răspuns în stilul caracteristic fanilor „Bătrânei Doamne”, sugerându-le cu fluierăturile nu sunt suficient de puternice.

Vezi și: 

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după despărțirea lui Allegri de Juventus: „Mulțumesc, Mister!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.