Liga 1

ZIGGY GORDON LA DINAMO // Mircea Rednic a anunțat primul transfer: „99% vine să semneze”

Ziggy Gordon, în negru // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 mai 2019

Ziggy Gordon, fundașul dreapta scoțian, va semna zilele viitoare cu Dinamo. Ziggy a fost invitat și la meciul de mâine cu Poli Iași, de la ora 21:00.

Ziggy Gordon s-a despărțit cu stil de Hamilton, din prima ligă scoțiană, ajutându-și fosta echipa să se salveze de la retrogradare printr-un gol în victoria cu 2-0 cu St. Johnstone. În această săptămână, fundașul scoțian este așteptat să sosească în Capitală pentru a parafa actele cu Dinamo, pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

99% vine Ziggy. E posibil să vină zilele astea și să semneze. Nu vor veni mai mult de 4-5 jucători. Vreau să completez lotul cu 2-3 jucători împrumutați.

Vom vedea cine pleacă. Se pot întâmpla multe. Totul depinde de evoluția lor. Vreau să plec în Spania cu 90% din lotul cu care voi juca sezonul viitor. Restul de 10% înseamnă jucătorii care vor veni sub formă de împrumut”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

250.000 €este cota lui Ziggy Gordon potrivit transfermarKT

„Problema lui Șerban e clară. Nu am cum să-l ajut. Nu are nici bagaje. De împrumutat nu putem să îl împrumutăm. Am înțeles că domnul Șiman nu e de acord. Mai are contract și o să mai aibă contract. S-ar putea să joace și mâine titular. Are tot sprijinul meu. Nici lui nu îi ușor. Nu a jucat de multă vreme” Mircea Rednic

„Avem ceva probleme după meciul de la Chiajna. Montini și Reda Jaadi nu s-au antrenat de două zile. Vedem azi dacă se pot antrena. Am mulți jucători cu bătături și sânge. Principalul adversar a fost terenul. Ioan Filip are ceva probleme și nu s-a antrenat normal.
Sorescu intră în lot, Nasser a reintrat și el la antrenamente” Mircea Rednic

Gordon a jucat 40 de meciuri în acest sezon pentru Hamilton, echipă la care a fost crescut. A mai jucat în Polonia, la Jagiellonia și Pogon Siedlce.

VEZI ȘI:

VIDEO Constantin Budescu, cacealma sau transferul anului la Dinamo? Ce jucător i-a promis lui Mircea Rednic că vine la Dinamo

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.