Liga 1

MM Stoica nu se ascunde: „Am fost sub orice critică! Am fi ridicoli să spunem asta!” + de ce e mândru de tinerii FCSB-ului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 May 2019

MM Stoica recunoaște că FCSB a avut un parcurs slab în acest sezon și că n-ar fi meritat titlul de campioană. Crede că CFR ar fi luat trofeul și fără Dan Petrescu pe bancă. 

„CFR lua campionatul și fără Dan Petrescu. Da. Minteuan rămâne în istorie, cu procentaj 100% meciuri câștigate. Noi am fost slabi, și cu 18 antrenori schimbați, tot CFR lua titlul. În ultimii ani au fost conjuncturi nefavorabile, dar noi n-am emis pretenții sezonul ăsta.

Noi am făcut un punct cu Chiajna. N-am putut să batem la Călărași. Noi n-am putut să batem la Voluntari. N-am bătut la Viitorul. Am fi ridicoli să spunem că meritam să luăm campionatul. Am fost sub orice critică”, a zis MM Stoica. 

„Tinerii noștri sunt «pure gold»”

Mihai Stoica e convins și că FCSB va deveni furniza tineri pentru echipele din Liga 1 care nu au soluții pentru regula U21. Directorul sportiv al roș-albaștrilor anunță că fotbaliștii ce au jucat constant la Clinceni vor merge în cantonament alături de jucătorii de la prima echipă. 

Tinerii noștri sunt «pure gold». La anul toți vor vrea să împrumute jucători de la noi. Noi avem foarte mulți jucători eligibili pentru regula U21, care peste noapte au devenit și mai valoroși.

Cei care au jucat la Clinceni de la noi și au pus umărul la promovarea echipei vor merge în cantonament alături de noi”, a zis MM Stoica la TV Digi Sport. 

„Olaru a costat 600.000 și 5% dintr-un viitor transfer. Sunt jucători U21 pe piață, CFR e campioană de doi ani, poate plăti să-i ia. Olaru era disponibil, acum nu mai e, gata” Mihai Stoica

9 jucătoria împrumutat FCSB la Clinceni: Cristian Andrei (portar), Alexandru Dinu (fundaș), Alexandru Nicola, Vlad Mihalcea, Mihailo Mitrov, Ovidiu Horșia (mijlocași), Robert Ion, Salvatore Marrone și Cristian Dumitru (atacanți)

Mario Mihai, Ionuț Poiană (Turnu Măgurele), Daniel Benzar, Gabriel Simion și Ianis Stoica (toți Dunărea Călărași) sunt alți jucători tineri împrumutați de FCSB.

CITEȘTE ȘI:

Becali a adus „furia” la FCSB! Darius Olaru, cifre ÎNGRIJORĂTOARE pentru noul sezon: își surclasează rivalii Man și Tănase într-un domeniu nefast

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.