Liga 1

Momentul în care MM Stoica a intrat în pământ de rușine la FCSB: „Noi aveam jucători supraponderali, iar ai lor erau mereu în sală”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 mai 2019

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, recunoaște că la echipa sa au fost și încă sunt jucători care au probleme de greutate.

Discuția a pornit după ce oficialul „roș-albaștrilor” a fost întrebat de Ilie Dumitrescu în studioul TV DigiSport de situația lui Gnohere, care are câteva kilograme în plus. MM a recunoscut că golgeterul echipei din ultimele două sezoane ar putea fi într-o formă mai bună.

Apoi, Stoica a amintit de un moment în care s-a simțit jenat din cauza jucătorilor din lotul lui FCSB care aveau kilometri în plus. Totul s-a întâmplat în cantonamentul din Antalya, în ianuarie 2018, când echipa a fost cazată în același hotel cu Beșiktaș.

Mi-a fost jenă atunci. Noi aveam câțiva jucători supraponderali în lot, iar ai lor erau mereu la sală. Îl vedeam pe Quaresma, era uscat tot. Pepe, care pare o forță a naturii la TV, era uscat și el. Știți cum era?”, a zis Mihai Stoica.

La cine se referea MM? Cel mai probabil la același Harlem Gnohere, dar și la Denis Alibec, ambii recunoscuți pentru lupta continuă cu kilogramele.

CITEȘTE ȘI:

Becali a adus „furia” la FCSB! Darius Olaru, cifre ÎNGRIJORĂTOARE pentru noul sezon: își surclasează rivalii Man și Tănase într-un domeniu nefast

MM Stoica nu se ascunde: „Am fost sub orice critică! Am fi ridicoli să spunem asta!” + de ce e mândru de tinerii FCSB-ului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.