Liga 2

VIDEO Bogdan Lobonț lovește din nou: „Sunt momente când trebuie să priveşti telescopul, nu microscopul” :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 mai 2019

Bogdan Lobonț, antrenorul celor de la U Cluj, a oferit declarațiile zilei după victoria cu Sportul Snagov, 1-0, care îi menție pe clujeni în lupta pentru un loc de baraj.

La finalul unui meci foarte tensionat, în care l-a certat pe Paul Cubleșan, mijlocașul de la Sportul Snagov, Bogdan Lobonț a stârnit, deopotrivă, confuzie și amuzament cu discursul de la final. 

„Trebuie să ne focusăm și toată atenția trebuie să fie pe ce facem noi. După aceea, când se va juca ultima etapă, tragem linie. Eu urmăresc ce se întâmplă cu noi. După aceea, avem timp pentru absolut orice. Focusul trebuie să fie pentru ceea ce e aici. Ceea ce e aici te duce acolo. Acolo, te focusezi pe ceea ce e acolo.

Pierzi din vedere. E ca şi cum ai un telescop. Sunt momente când trebuie să priveşti telescopul şi momente când trebuie să priveşti microscopul. (în acest moment, ziariștii care-i luau interviul au izbucnit în râs, moment în care Lobby a părut derutat și a simțit nevoia să facă noi precizări). 

Păi ce? Așa e. Dacă te uiţi acolo, pierzi din vedere ceea ce ai în mână. Şi vine altul şi ţi-o fură”, a declarat Bogdan Lobonț la TV Telekom Sport.

 

Criză de nervi pe teren

Pe finalul meciului cu Sportul Snagov, Bogdan Lobonț a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Paul Cubleșan (21 de ani), mijlocașul Sportului Snagov. 

„Uită-te puţin la mine. N-ai făcut nimic în fotbal. Ai înţeles? Ştii foarte bine că aşa e!”, a spus Lobonț către Cubleșan.

Vezi AICI VIDEO și detalii de la incidentul dintre Lobonț și Cubleșan

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.