Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Soluția pentru salvarea lui Olimpiu Moruțan: „Hagi îl va transforma în stea la Viitorul!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 mai 2019

Valeriu Iftime, președintele lui FC Botoșani, consideră că singura șansă ca Olimpiu Moruțan să-și mai revină din punct de vedere fotbalistic e să meargă la Viitorul lui Gică Hagi.


„La Olimpiu, situația e complicată. Dacă nici la Europeanul sub 21 de ani nu e luat, înseamnă că e o problemă. El are nevoie de ajutor acum. E un fotbalist talentat, dar ca orice fotbalist talentat se poate pierde. El, dacă ar juca la Viitorul, ar fi piesă, stea! Hagi l-ar face stea la Viitorul.

Dacă vrei să creezi viitor nu joci cu Teixeira în meciul cu CFR Cluj, ci îl bagi pe Moruțan. Doar așa îl poți ajuta”, a declarat Valeriu Iftime la GSP Live.

Olimpiu Moruțan, fotbalist pe care FCSB a plătit peste un milion de euro celor de la Botoșani, nu va fi prezent la Campionatul European de tineret, la care România va lua parte peste o lună. Rădoi a anunțat lista extinsă, iar mijlocașul de la FCSB nu se află între cei 33 de jucători nominalizați de selecționer.

SEZONUL 2017-2018, BOTOȘANI

  • 36 meciuri
  • 26 titular
  • 2 goluri

SEZONUL 2018-2019, FCSB

  • 27 meciuri
  • 4 titular
  • 2 goluri
    * cifre exclusiv în Liga 1

Citește și:

EXCLUSIV Impresarul lui Moruțan, Florin Vulturar, îl critică pe Mirel Rădoi: „De-aia nu l-ai convocat pe Olimpiu? E de-a dreptul hilar!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.