Liga 2

EXCLUSIV Daniel Pancu reacționează după declarațiile șocante ale lui Marius Șumudică: „Rapidul e mai viu ca niciodată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 mai 2019

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a reacționat pentru GSP după ce Marius Șumudică a declarat astăzi că pentru el Rapidul a murit.

„Nu știu contextul în care a dat Șumudică declaratia asta. Nu mi se pare că s-a referit la mine, dar sunt surprins, fiindcă mie Rapidul nu mi se pare mort, dimpotrivă, mi se pare acum mai viu ca niciodată!”, a declarat Pancu.

CONTEXTUL DECLARAȚIILOR DE AZI: Șumudică acuză conducerea clubului alb-vișiniu pentru modul în care s-a comportat cu fiul lui, Marius Șumudică jr. Golgeter la Astra 2 în sezonul 2017-2018, în Liga 3, băiatul lui Șumi nu a fost adus la prima echipă a Rapidului, în campionatul următor, deși Pancu îi lăudase public performanțele. Ulterior, Șumudică jr. a renunțat la fotbal și a intrat în staff-ul tehnic al tatălui. 

„Băiatul meu s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și a intrat în depresie din cauza celor de la Rapid. El a marcat 10 goluri când era la Astra, în Liga 3. După aceea, Pancu a venit și a zis despre el: «Dacă era la Rapid, marca 30 de goluri». Dar nu știu cine de la Rapid, mi-e și scârbă să le pronunț numele celor de acolo, nu l-au vrut.  La câte am  făcut eu pentru club și având în vedere ce înseamnă numele Șumudică pentru Rapid... Pentru mine, Rapid a murit!” Marius Șumudică


Marius Șumudică jr.

Citește și:

Marius Șumudică a șocat pe aeroport: „Pentru mine, Rapid a murit! Mi-e scârbă!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.