Liga 1

Gigi Becali poate declanșa o reacție în lanț: „Dacă Edi Iordănescu ajunge la FCSB, plec și eu! Vă anunț de acum”

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 mai 2019

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, anunță că îi va părăsi pe medieșeni dacă Edi Iordănescu ajunge la FCSB în această vară.

„Eu vreau să-i propun domnului Iordănescu un contract pe încă trei ani. Dacă pleacă Iordănescu la FCSB, plec şi eu. Vă anunţ acum, ca să-şi facă calcule cei care vor să-mi ia locul, că sunt o sută care vor.

Dacă pleacă Edi Iordănescu mâine, trebuie să înţelegeţi că şi eu am plecat. Mă las de fotbal şi nu mă mai apuc cât trăiesc. E singurul om în care am investit sentimente, pentru mine nu există varianta asta”, a declarat Ioan Mărginean conform TV Telekom Sport. 

În ce stadiu sunt negocierile între Becali și Iordănescu Jr.

Din informațiile pe care GSP le-a aflat există câteva certitudini în relația Iordănescu jr. - FCSB:

  • Becali nu vrea să înceapă nicio discuție, cu un alt antrenor, până nu are un răspuns ferm din partea lui Edward
  • Edi Iordănescu e interesat să preia FCSB în acest moment
  • primul transfer pe care Becali l-a realizat după ce a anunțat public că îl dorește pe antrenorului Gazului a fost Darius Olaru, nume dorit în mod deosebit chiar de Edi Iordănescu.

Există însă și câteva incertitudini, care păstrează încă semne de întrebare în privința venirii lui Iordănescu la FCSB. În primul rând, e vorba despre cerințele pe care antrenorul le va avea la negocierea, față în față, cu Gigi Becali. Anumite aspecte au fost atinse și rostite de antrenor inclusiv în convorbirile telefonice pe care le-a avut în ultima săptămână cu patronul roș-albaștrilor. Vezi AICI toate detaliile!

Vezi și: 

Culise incredibile în transferul lui Darius Olaru de la Gaz Metan la FCSB » Achiziție anti-CFR!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.